Встановлення статистичних зв’язків між показниками криміналістичної характеристики злочину, які встановлені при аналізі випадків убивств із застосуванням гострих предметів - Зосіменко, В.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
У статті викладені результати статистичного аналізу випадків вбивств у м. Києві з використанням гострих предметів. Ці результати визначають наявність зв’язку між статтю і віком злочинця з кількістю ушкоджень та з іншими показниками.