Оптимізація вибору імітатора біологічних тканин при моделюванні вогнепальних поранень, спричинених кулями патрона травматичної дії “Терен-12П” - Сапєлкін, В.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
Надані відомості щодо імітаторів біологічних тканин, які застосовуються у практиці судово-медичної та раневої балістики при дослідженні вогнепальних поранень, спричинених різними видами кінетичних снарядів. Проведено аналіз їх параметрів з метою визначення оптимального зразка для дослідження уражаючих властивостей великокаліберних куль травматичної дії.