Судово-медична характеристика вогнепальних пошкоджень тканин одягу при пострілах впритул із пістолета “Форт-14ТП” - Щербак, В.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
У статті наведені судово-медичні характеристики вогнепальних пошкоджень тканин одягу з різною структурою матеріалу, заподіяних при пострілах впритул із пістолета “Форт-14ТП”.