Проведення автотехнічних досліджень з використанням системи комп’ютерної алгебри Mathcad - Вовк, Віталій (Криміналістика і судова експертиза, 2024)
У статті проаналізовано особливості проведення розрахунків із ви користанням системи комп’ютерної алгебри Mathcad при проведенні автотехнічних експертиз. Автор акцентує увагу науковців на тому, що застосування сучасних комп’ютерних програмних продуктів не лише дозволяє заощадити час проведення розрахунків при виконанні авто технічних експертиз часу, але й їх систематизації та формування ілю стративної частини дослідження.