Врахування протоколів якісних показників асфальтобетонних сумішей у покриттях дорожнього одягу автомобільної дороги - Дмитрієв, Владислав (Криміналістика і судова експертиза, 2024)
У статті наведена проблематика, що стосується часового проміжку прийняття протоколів лабораторних випробувань асфальтобетонних сумішей у покриттях дорожніх одягів автомобільних доріг на відповід ність їх якісних показників нормам ДБН, ДСТУ. Проаналізовано норми на які спираються органи дізнання. У повному обсязі розкрито питан ня щодо підрахунку конструкції дорожнього одягу та складових, які ви користовуються при здійснені закладення міцності при підрахунках.