Гуманітарна місія судово-медичної служби по ідентифікації загиблих - Войченко, Валерій; В’юн, Валерій; Левченко, Віталій (Криміналістика і судова експертиза, 2024)
У статті описана робота Гуманітарного тренінгового центру судово-медичної ідентифікації, яка була відновлена у м. Дніпро, після вимушеної перерви, що була пов’язана з пандемією COVID-19 і вторгненням військ російської федерації в Україну. Центр був створений для розв’язання гуманітарних завдань зокрема під час збройних конфліктів та катастроф. Основна мета роботи центру — підготовка представників різних організацій до професійної роботи з ідентифікації тіл та решток жертв, які загинули під час збройних конфліктів, терористичних актів, техногенних і природних катастроф.