Генеза і сучасний стан нормативно-правового регулювання міжнародного співробітництва України у галузі судової експертизи - Баулін, Олег (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
У статті розглядаються витоки міжнародних контактів національних судово-експертних установ і здійснюється класифікація та характеристика історичних етапів розвитку міжнародного співробітництва у галузі судової експертизи, розкриваються нормативно-правові основи міжнародного спів робітництва України у галузі судової експертизи. Автор висловлює власну позицію щодо проблемних питань, які виникли в сучасній судово-експертній практиці у зв’язку з нормативно-правовим регулюванням міжнародного спів робітництва.