Експертний висновок у доказуванні збройної агресії російської федерації та визначенні збитків для україни: важливість, виклики та практичні аспекти - Кухарева, Світлана; Кальной, Дмитро; Камінський, Антон (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
У статті досліджено проблематику використання стороною захисту у адвокатській практиці висновку експерта, як одного із ключових доказів у суді, у тому числі й досліджень пов’язаних з визначенням шкоди та збитків, завданих Україні внаслідок збройної агресії російської федерації, визначення самого факту агресії, з урахуванням змін до деяких нормативно-правових ак тів з питань судово-експертної діяльності в контексті самостійного зби рання матеріалів судовим експертом у рамках його професійних обов'язків. Досліджено питання подальшого оцінювання висновку експерта, у порядку, передбаченому законодавством.