Деякі питання розслідування злочинів, пов’язаних із домашнім насильством - Степанченко , Олексій (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
У статті розглянуті проблемні питання розслідування злочинів, пов’яза них з домашнім насильством. Проаналізована практика Касаційного криміна льного суду у складі Верховного Суду щодо поняття систематичності домашнього насильства. Розкриті деякі особливості допиту жертв домаш нього насильства, а саме – жінок та неповнолітніх осіб. Запропоновано певні зміни у ст. 354 Кримінального процесуального кодексу України.