Повідомлення про підозру окремій категорії осіб: особливості легітимізації під час правозастосовної діяльності - Геселев, Олексій (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
Стаття присвячена аналізу особливостей та визначенню правового об ґрунтування або легітимізації підстав та порядку застосування процедури повідомлення про підозру про вчинення кримінального правопорушення окре мій категорії осіб. З цією метою повідомлення про підозру, насамперед, розг лядається як передбачений Кримінальним процесуальним кодексом України комплексний процесуальний захід, який складається із різних послідовних, взаємопов’язаних та взаємозалежних один від одного етапів.