Пред’явлення особи для впізнання за 3d-моделлю її зовнішності - Коваленко, Артем (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
Статтю присвячено формулюванню організаційних і тактичних засад проведення пред’явлення особи для впізнання за 3D-моделлю її зовнішності. Названа форма пред’явлення для впізнання є перспективним високотехноло гічним способом проведення згаданої слідчої (розшукової) дії, логічним розви тком та сучасною альтернативою упізнанню за фотознімками.