Інформаційно-аналітичне забезпечення діяльності з попередження, розкриття та розслідування корупційних правопорушень - Томин, Сергій; Лишак , Олександр (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
У статті розкриваються особливості здійснення інформаційно-аналіти чного забезпечення діяльності правоохоронних органів з попередження, роз криття та розслідування корупційних правопорушень. На основі наукових праць визначається поняття аналітичної розвідки як методу аналітичної ді яльності правоохоронних органів. Автором обґрунтовується необхідність використання методів аналітичної розвідки на основі відкритих джерел інфо рмації про факти, які можуть свідчити про вчинення корупції.