Розвиток і сучасний стан вивчення проблематики дослідження підписів і коротких рукописних записів, виконаних за допомогою технічних прийомів та засобів - Красюк, Ігор; Лисенко, Володимир (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
У науковій статті здійснено ретроспективний аналіз стану вивчення проблематики дослідження підписів і коротких рукописних записів. Визначено основні напрями та положення, які сприятимуть вдосконаленню дослідження підписів і коротких рукописних записів. Наголошено, що кожна експертиза, що призначається як почеркознавча, вимагає від експерта знань не тільки в галузі судового почеркознавства, а й у галузі техніко-криміналістичного до слідження документів.