Особливості формування підпису в умовах сучасного розвитку інноваційних технологій документообігу - Ніколайчук, Тетяна (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
Стаття присвячена особливостям встановлення можливостей дослі дження підписів в умовах сучасного розвитку загальноосвітніх норм писемності та змінюваності навику письма у поєднанні з стрімким розвит ком електронних підписів. Розглянуто закономірності формування почерку та підпису в умовах сучасного розвитку інноваційних технологій.