Особливості при дослідженні рукописних записів та підписів виконаних з попередньою технічною підготовкою з використанням сучасних технічних засобів з комп’ютерним забезпеченням - Крижановська, Олена; Гаврильченко, Юлія; Соломаха, Юлія; Кожельцева, Оксана (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
У статті розглянуті особливості дослідження рукописних записів та під писів виконаних з попередньою технічною підготовкою з використанням су часних технічних засобів з комп’ютерним забезпеченням. Авторами проана лізовано встановлення факту технічного прийому відтворення рукописних записів та підписів за допомогою плотерів (графобудівників), що виконані пи шучими приладами, але не є рукописними.