Один з підходів до вирішення питання встановлення хронологічної послідовності виконання електрографічних та рукописних реквізитів за відсутності місць їхнього взаємного перетину - Куликовська, Вікторія (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
Не зважаючи на прогрес у науці і техніці, дослідженню послідовності ви конання реквізитів документів, приділяють підвищену увагу і на сучасному етапі розвитку технічної експертизи документів. У статті розглянуто під хід до застосування методу встановлення послідовності виконання реквізи тів документів, один з яких виконаний способом електрофотографії, за від сутності місць їх взаємного перетину. Викладений аналіз отриманих в ході експертних досліджень результатів.