Виявлення слідів використання програмного забезпечення типу «Stealer» в пам’яті накопичувача інформації - Старенький, Іван; Донченко, Олександра (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
В роботі розглянуто послідовність дій експерта при дослідженні побіто вої копії цифрового накопичувача інформації з метою виявлення серед наяв них та видалених даних, відомостей щодо використання програмного забез печення «Mars Stealer», що позиціонується як програмний продукт типу «Stealer», з подальшим дослідженням виявлених зразків за допомогою спеціа лізованого криміналістичного програмного забезпечення.