Особливості експертного дослідження причин нещасних випадків, пов’язаних з виконанням газонебезпечних робіт - Богданюк, Ігор (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
Розглянута експертна практика дослідження настання нещасних випа дків при виконанні газонебезпечних робіт з недотриманнями нормативних вимог з боку посадових осіб і виконавців робіт та проведено аналіз наявності причинно-наслідкових зв’язків між їх діями (бездіяльністю) та настанням дос ліджуваної події.