Проведення психологічного дослідження ув’язнених - Журавльова, Маргарита; Рудакова, Вікторія (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
Автори статті аналізують складність проведення психологічних дослі джень осіб, які відбувають покарання в місцях позбавлення волі або тривалий час знаходяться у слідчому ізоляторі; розглядають певні кроки, які можуть допомо гти експерту-психологу встановити контакт з підекспертною особою (ув’яз неним) та забезпечити психологічно задовільні умови діагностичної бесіди.