По наукових слідах (славетні сторінки життєвого шляху) видатного криміналіста і судового експертолога академіка Михайла Яковича Сегая - Форіс, Юлія; Виноградова , Валентина (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
У статті висвітлюються основні біографічні віхи і творчий спадок док тора юридичних наук, професора, академіка Національної академії правових наук України Михайла Яковича Сегая у галузі криміналістики і судової експер тології. Авторами статті робиться висновок про все більший і більший рі вень узагальненості концепцій, які Михайло Якович мав у своєму доробку.