Визначення правових засад акредитації судово-експертних установ України - Хоша, В. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
У статті теоретично обґрунтовано та визначено загальні правові засади системи акредитації в Україні з метою формулювання сутності механізму адміністративно-правового регулювання в галузі акредитації судово-експертних установ України, а також характеристики більш широкої категорії – «правове регулювання», з урахуванням особливостей суспільних відносин у галузі акредитації органів з оцінки відповідності.