Участь експерта у судовому розгляді кримінального провадження – інноваційний підхід - Каланча, І. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
У статті досліджено актуальні питання інноваційного вдосконалення участі експерта в судовому розгляді кримінального провадження. Запропоновано розробити на основі Реєстру атестованих судових експертів електронну систему, що забезпечуватиме: ведення реєстру судових експертів з відображенням видів експертиз, що експерт може проводити та рівня навантаження; обмін електронними процесуальними документами з суб’єктами кримінального провадження; дистанційне спілкування з судом.