Деякі аспекти оцінки результатів дослідження в судово-експертній діяльності і їх відображення у висновку - Петкович, П.; Присекару, В. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
У статті автори розглядують проблеми експертної діяльності, що стосуються оцінки результатів проведених досліджень і відображення цих результатів у висновку експерта щодо доказування висновків, аналізуючи судову практику різних країн. З'ясовують причини різних підходів судових експертів до цієї частини методичних і законних вимог і їх вплив на судовий процес в цілому. Авторами наводяться результати аналізу судово-експертної практики Республіки Молдова.Акцент в роботі поставлено на необхідність правильного викладу результатів етапу оцінки проведених досліджень при оформленні експертного висновку, так як саме на цьому етапі проводиться експертний аналіз, на підставі фундаментальних наукових та методологічних знань щодо ідентифікації, діагностики та доведення отриманих висновків. Так само авторами пропонуються шляхи вирішення розглянутих питань.