Експертно-криміналістичне забезпечення процесу розслідування шахрайств, що вчиняються з використанням банківських платіжних карток - Войтенко, І. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
У статті проаналізовано поняття «правове забезпечення», «значення та порядок проведення судової експертизи при розслідуванні шахрайств, що вчиняються з використанням банківських платіжних карток». Вказану експертизу визнано незамінним засобом перевірки та одержання нових доказів. Визначено значення техніко-криміналістичного експертного дослідження банківських платіжних карток. Констатовано, що почеркознавча експертиза при розслідуванні шахрайств, що вчиняються з використанням банківських платіжних карток, застосовується досить рідко, що вказує на недостатність застосування цього виду експертиз.Показано важливість протидії новітнім способам шахрайств, що вчиняються з використанням банківських платіжних карток. Серед новітніх експертиз відзначено програмно-технічну експертизу та експертизу електронних документів.