Стосовно питання щодо підробки ідентифікаційних документів - Науменко, С. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
На сьогодні широкого розповсюдження набули документи, виготовлені на полімерній основі. Дані документи позиціонуються як сучасні, більш функціональні та краще захищені.У цій статті розглядаються окремі випадки виявлення підробок документів в процесі проведення експертних досліджень.