Використання моноклональних реагентів в судово-біологічній практиці - Герасимова, І. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
Моноклональні антитіла анти-А і анти-В (МКА) можуть використовуватися при дослідженні рідкої крові, плями крові і слини для виявлення групових антигенів А і В, використовуючи загальноприйняті методи дослідження. Застосування МКА і ізогемаглютінінов анти-А і анти-В в реакції абсорбції-елюції при експертизі слідів слини збільшує можливість встановлення її походження від невиделітеля.