Експертне дослідження авіаційних подій та інцидентів в судовій практиці - Юхименко, А.; Борщевський, П. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
Стаття висвітлює сучасний стан судової експертизи пов’язаної з дослідженням авіаційних пригод і подій присвячена обґрунтуванню необхідності створення окремого виду судової інженерно-технічної експертизи з дослідження авіаційних подій та інцидентів.