Дослідження впливу різниці діаметрів коліс колісної пари вагона на його схід методом квазідинаміки - Кузишин, А. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
Стаття присвячена дослідженню впливу різниці діаметрів коліс вагона рухомого складу на його схід. Дані дослідження проводилися методом квазідинамічних деформацій. Встановлено, що значна різниця діаметрів коліс колісної пари вагона негативно впливає на динаміку, безпеку руху, знос його ходових частин.