Контроль якості виконання робіт з вогнезахисного оброблення деревини розчинами ДСА-1 та ДСА-2 - Лесів, С. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
Стаття присвячена розгляду основних методів, які можна використовувати при визначенні якості виконаних робіт з вогнезахисного оброблення деревини розчинами ДСА-1 та ДСА-2.