Узагальнення експертної практики з оцінки окремих видів військового майна – бронежилетів - Юхименко, А.; Волоков, В. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
У статті узагальнено результати експертної практики з оцінки окремих видів військового майна, а саме бронежилетів.