Деякі аспекти розрахунку суми збитків за порушення суміжних прав - Голова, І. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
У статті наведено методологію розрахунку суми збитків, які нанесені телекомпаніям та власникам виключних суміжних прав на трансляцію телеканалів, внаслідок незаконної трансляції телевізійних програм за допомогою різноманітних технічних засобів.