Хореографічні твори як об’єкти судової експертизи: основні ознаки та підходи до вирішення експертних завдань - Кісіль, Н. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
На основі аналізу літературних джерел та наявної експертної практики розглядаються ознаки, що притаманні хореографічним творам, як об’єктам авторського права. Досліджується, які елементи хореографічних творів відносяться до змісту, а які до внутрішньої та зовнішньої форми твору. Запропоновано ряд підходів до вирішенняекспертних завдань.