Деякі особливості мистецтвознавчого дослідження стародрукованих книг кириличного друку - Ходченко, І.; Юдіна, О.; Колонюк, В. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
У статті викладені деякі особливості мистецтвознавчого дослідження стародрукованих видань кириличного друку. Надано визначення стародруків. Прописаний алгоритм дій експерта-мистецтвознавця при дослідженні старовинних книг.