Щодо оцінки управлінських рішень посадових осіб (керівників, командувачів, командирів, начальників) пов’язаних з рівнем обороноздатності держави - Рувін, О.; Средній, О. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
У статті, на підставі аналізу структури судової експертної методики надано основні положення, що досліджуються в рамках науково-дослідної роботи «Розроблення методики проведення судових військових експертиз, пов’язаних з рівнем обороноздатності Держави».