Розробка методики «Проведення судових військових експертиз щодо оцінки дій посадових осіб (керівників, командирів, начальників) суб’єктів броротьби з тероризмом в ході антитерористичної операції» - Власюк, А. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
У статті на підставі аналізу структури судової експертної методики надано основні положення, що досліджуються в рамках науково-дослідної роботи «Розробка методики проведення судових військових експертиз щодо оцінки дій посадових осіб (керівників, командирів, начальників) суб’єктів боротьби з тероризмом в ході антитерористичної операції».