Проблема домашнього насильства після повернення військовослужбовців із зони бойових дій - Стромило, Анна; Литвиненко, Едуард (Криміналістика і судова експертиза, 2023)
У статті автори розглядають актуальність розроблення інструментарія для визначення наявності домашнього насильства в родинах учасників бойових дій під час проведення судової психологічної експертизи. Проаналізовані такі види домашнього насильства: фізичне, психологічне, емоційне, сексуальне.