Штучний інтелект у судовій експертизі: загроза чи перспектива? - Нестор, Наталія (Криміналістика і судова експертиза, 2024)
Стаття присвячена дослідженню способів використання штучного інтелекту в судовій експертизі. Було встановлено, що запровадження використання штучного інтелекту в судовій експертизі має свої недоліки та перспективи.