Особливості проведення експертних досліджень по пожежах, виникнення яких пов’язане з аварійною роботою електрообладнання - Лисенко, О.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2018)
У статті розглянуто проблемні питання, що виникають під час проведення судових експертиз та експертних досліджень по пожежах, причини виникнення яких пов’язані з аварійними режимами в роботі електрообладнання та електромереж. Також проаналізовано недоліки, характерні для фіксації обстановки на місці пожежі під час проведення первинних слідчих дій.