Поліграфологія як міждисциплінарна галузь знань та взаємозв’язок із наукою криміналістикою - Мотлях, О.І. (Криміналістика і судова експертиза, 2018)
Проаналізовано місце поліграфології як міждисциплінарної галузі знань у фундаментальній, прикладній, юридичній науці криміналістиці та її складових розділах. Розкрито зміст проблематики досліджуваного питання, яке потребувало грунтовного аналізу, оцінки та надання конкретних практичних рекомендацій, які є важливими для правозастосовної практики.