Судово-психіатрична оцінка осіб, які скоїли сексуальні злочини - Козерацька, О.А. (Криміналістика і судова експертиза, 2018)
У статті наведені результати наукового дослідження, проведеного в межах докторської дисертації «Судово-психіатрична оцінка осіб, які скоїли кримінальні правопорушення на сексуальному ґрунті». В результаті дослідження виявлені критерії «обмеженої осудності» для осіб, які скоїли сексуальні злочини, розроблено алгоритм застосування даних критеріїв при проведенні судово-психіатричної експертизи.