Інформаційне забезпечення судово-експертної діяльності і її правове регулювання - Клименко, Н.І.; Гладчук, І.М. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
Розглядаються дискусійні питання (визначення різних вчених-криміналістів) повʼязані із ціллю, поняттям та змістом судово-експертної діяльності та її інформаційного забезпечення на сучасному етапі розвитку суспільства. Наводиться правове регулювання і організація експертної діяльності в кодексах і Законом України «Про судову експертизу» та шляхи підвищення їх ефективності.