Особливості встановлення придатності до застосування за призначенням обʼєктів, які є результатом інженерно-технічної діяльності людини, під час експертного експерименту - Гуменський, О.А. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
Дана стаття присвячена принципам проведення експертного експерименту для встановлення однієї з основних ознак обʼєктів, які є результатом інженерно-технічної діяльності людини, а саме, придатності, при проведення експертизи з групової ідентифікації.