Аналіз досвіду використання криміналістичної техніки при огляді місця події у разі виявлення саморобного вибухового пристрою - Яковлєв, О.В.; Парфило, О.А. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
У вказаній статті представлено особливості вибухотехнічного забезпечення розслідування інцидентів повʼязаних із саморобними вибуховими пристроями, комплексне використання всіх дієвих техніко-криміналістичних засобів, які перебувають на озброєнні як вітчизняних так і зарубіжних органів правопорядку. Розслідування подій повʼязаних із вибуховими пристроями, окремі напрямки вибухотехнічного забезпечення розслідування інцидентів повʼязаних із саморобними вибуховими пристроями.