Тактика огляду місця події під час розслідування посягань на життя та здоровʼя журналістів - Коваленко, А.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
Статтю присвячено дослідженню тактики огляду місця події під час розслідування посягань на життя та здоровʼя журналістів. Запропоновано рекомендації щодо дій слідчого на кожному етапі проведення названої слідчої (розшукової) дії. Перелічено обʼєкти, які можуть бути відшукані в ході проведення огляду місця події під час розслідування посягань на життя та здоровʼя журналістів. Розглянуто особливості огляду трупу, визначено негативні обставини, встановлення яких при огляді може свідчити про намагання злочинця приховати злочин шляхом інсценування.