Методика розслідування крадіжок - Жеребко, О.І. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
У статті приводяться кримінально-правова і криміналістична характеристики крадіжок чужого майна. Розкриті основні напрямки і зміст діяльності слідчого (слідчо-оперативної) групи на початковому та наступному етапах розслідування таємного викрадення чужого майна, взаємодія в розкритті злочинів та інше.