Особа злочинця як елемент криміналістичної характеристики злочинів - Жеребко, О.І.; Синенко, Ю.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
У статті на основі аналізу наукових підходів, матеріалів слідчої та судової практики, норм чинного законодавства України проаналізовано особу злочинця як елемент криміналістичної характеристики злочинів.