Сучасні технічні можливості щодо забезпечення розслідування кримінальних вибухів - Приходько, Ю.П.; Луценко, С.Г. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
В статті проведено аналіз можливостей техніко-криміналістичного забезпечення розслідування кримінальних вибухів. Враховуючи специфіку даного виду злочинів було вивчено перелік технічних засобів, які використовуються при огляді місця події за фактом вибуху, а також ті, які використовуються при виявленні та знешкодженні вибухонебезпечних предметів.