Проблеми сукупної оцінки виявлених ознак відкривання та перенавішування пломб якірного типу - Якименко, Р.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
У статті на підставі узагальнення експертної практики з трасологічного дослідження пломбувальних пристроїв, на прикладі дослідження пломб якірного типу, наведено перелік ознак, які утворюються при їх відкриванні та перенавішуванні та їх експертної оцінки. За результатами аналізу надані рекомендації щодо експертного підходу до комплексної оцінки ознак.