Можливість оцінки величини швидкості транспортного засобу при наїзді на пішохода - Любарський, К.А.; Борщевський, П.Г. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
Стаття стосується можливості оцінки швидкості транспортного засобу при наїзді на пішохода з використанням різних підходів — судово-медичного, енергетичного, класичних методів автотехнічної експертизи тощо. Узагальнення сучасного досвіду оцінки швидкості транспортного засобу при наїзді на пішохода дає можливість виробити загальний підхід до цього питання і розробити відповідні методичні рекомендації. Розроблені методичні підходи містять загальні принципи виконання експертного дослідження з оцінки швидкості транспортного засобу при наїзді на пішохода.