Особливості проведення судових електротехнічних експертиз приладів обліку спожитої електричної енергії - Шмерего, О.Б. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
Різноманіття способів втручання в прилади обліку зростає в звʼязку з їх удосконаленням, що потребує відповідного розвитку інформаційної і матеріальної бази, а також актуалізації методики проведення електротехнічної експертизи різних за типом і конструкцією приладів обліку з метою виявлення фактів стороннього втручання в їх роботу, що дозволяє здійснювати позаоблікове споживання електоенергії.